06203869977

100Ah

Akkumulátor csere kényelmesen, helyszínen.

Akkumulátor vásárlás előtt mindenképpen célszerű tájékozódni arról, hogy autónk milyen és mekkora akkumulátorral van szerelve gyárilag. Az autó akkumulátor legfontosabb paraméterei a kapacitás, az indítóáram mértéke, valamint maga az akku mérete.
Autónkban az akkumulátor öböl úgy van méretezve, hogy lehetővé tegye a gyárinál kicsit nagyobb elem beépítését, ezért van valamennyi mozgásterünk méret tekintetében.
Érdemes azt is megtudnunk, hogy az önindító mennyi energiát használ, mivel ha túl „gyenge” akkumulátor veszünk, akkor nehezen, vagy akár be sem fog indulni, ha pedig túl „erőset”, akkor kárt is tehetünk kedvenc kocsink elektromos rendszerében.
A mindenki által legfontosabbnak vélt kapacitás, mint például a 35Ah, vagy a 65Ah igazából csak egy adat, ami megmondja nekünk, hogy mennyi energiát tud tárolni az akku. Ez értelemszerűen minél nagyobb, annál nagyobb tárolási kapacitást jelent. A nagy kapacitás azoknak fontos, akik rendszeresen hagyják autójukat állni több napra, esetleg hetekre, valamint akikre jellemző az, hogy álló motornál használják autójuk elektromos berendezéseit, mint pl. zenehallgatás.

 

A-B-S 100Ah akkumulátor jobb+

Budapest területén leszállítva, beszerelve 40 000 Ft

Pest megyében 45 000 ft

KraftMann 100Ah  akkumulátor jobb+

Budapest területén leszállítva, beszerelve 50 000 Ft

Pest megyében 55 000Ft

Bosch S5 015 100Ah akkumulátor jobb+

Budapest területén leszállítva, beszerelve 65 000 Ft

Pest megyében 70 000 Ft